صادرات:
در پیش گرفتن راه صادرات، تنها روش برای استفاده بهینه از امکانات و استعدادهای کشور و خارج شدن از رکود اقتصادی است. صادرات از نظر علمی وعملی درهمه کشورها مستلزم توسعه تجارت خارجی و روابط اقتصادی بین المللی است. هدف توسعه صادرات و روابط اقتصادی بین المللی کشورها، کمک گیری از این روابط برای توسعه اقتصادی، تحصیل رشد اقتصادی مداوم، بالا بردن سطح زندگی و رفاه مردم در شرایط اشتغال نزدیک به کامل و ثبات نسبی سطح قیمت ها و افزایش پول ملی است.
توسعه پایدار صادرات یکی از مهترین اهداف ملی در عرصه اقتصادی است. محور اصلی توسعه آینده کشور متکی به رشد صادرات به ویژه افزایش سهم صادرات تولیدی و خدمات می باشد. این فرایند با توجه به روند جهانی شدن، مستلزم اقتصادی باز و برونگرا است. توسعه صادرات غیر نفتی باید بر پایه رشد مستمر صادرات محصولات تولیدی و خدمات، تداوم یافته انجام پذیرد.
ایجاد اشتغال و ورود ارز به کشور و افزایش محصولات تولیدی در امور صادرات اعم از بخشهای دولتی و خصوصی در زمینه های محصولات پتروشیمی، صنایع غذایی، فرش، صنایع دستی، مواد معدنی، آهن آلات، آثار هنری معاصرو مواد خشکبار آماده و غیره به کشورهای ترکیه ، عراق ، ارمنستان ، امارات متحده عربی انگلستان ، ایتالیا و …. بخشی از مزیت های صادرات در کشور ما به شمار می رود.
کشور ما از ظرفیت های زیادی در بخش معادن ، مواد اولیه ، کالاهای کشاورزی و … برخوردار است که این کالاها می توانند علاوه بر تامین نیاز داخلی به سایر بازارهای جهانی نیز صادر شوند .
صادرات یکی از رویه های گمرکی است که طی آن اجازه خروج کالا از گمرکات داده می شود .
در بحث صادرات علاوه بر نیاز به آشنایی با بازارهای جهانی و بورس های کالایی و منطقه ای ، نیاز به اشراف به قوانین و مقررات داخلی نیز وجود دارد .
مواردی نظیر ممنوعیت یا محدودیت های کلی یا مقطعی صادرات ، مجوز های مورد نیاز ، عوارض صادراتی و … همه می توانند در به ثمر نشستن یک فعالیت صادراتی نقش ایفا نمایند .
این بازرگانی علاوه بر اینکه متشکل از کارشناسان و تحصیلکرده های دانشگاهی گمرک می باشد با استقرار در گمرکات مختلف کشور و بهره گیری از دفتر مستقر در کشور چین ، این امکان را برای صادرکنندگان فراهم می سازد تا با اشراف کامل بر اطلاعات و قوانین و مقررات ، با خیالی آسوده به امور تجاری خویش بپردازند .